Om os

Firmaprofil

O2Group IVS blev stiftet i 1993 af Søren Buchwald og er et 100 % danskejet firma, der er i stand til at håndtere en lang række forskelligartede opgaver indenfor sikkerhedens brede spektrum. Oprindelig var en af vores hovedopgaver at tilbyde konsulentbistand til den offentlige sektor, men udviklingen, og ikke mindst væksten, har gjort at vi nu servicerer en lang række firmaer i den private sektor.

Skræddersyede løsninger

Løsningen tilpasses den enkelte kunde

For at finde den optimale løsning er det nødvendigt at denne tilpasses den enkelte kunde, og på trods af væksten i O2Group IVS kapacitet og omfang har det, og vil det, altid være et bærende element i firmaets filosofi at løse kundens problemer på den bedst tænkelige måde. Dette gælder både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris. Det er fundamentalt at vores kunder får en personlig nøjagtig og hurtig service. Sagt med andre ord: Vi vil kende vores kunder, og have at vores kunder kender os.

Vores erfaring

O2Group IVS råder over et godt og bredt netværk af højtspecialiserede konsulenter og samarbejdspartnere, hvilket sikrer at vi til enhver tid kan løse alle opgaver indenfor det givne område. Denne fleksibilitet er kommet via 35 års brancheerfaring og uddannelse inden for området.


O2Group IVS-services

O2Group IVS tilbyder ydelser og rådgivning i alle de forskellige faser vedr. sikkerhedsløsninger og anvendelse. Dette gør at virksomheder kan få taget de rigtige valg i alle faser af sikkerhedsønsket, og finde den rigtige løsning.


Vi har løst næsten alle de udfordringer branchen kan byde på, og vores omfattende uddannelse og erfaring gør at vi derfor er i stand til at løse kundens udfordringer på den bedst tænkelig måde.


Vores konsulenter er i stand til at se alle aspekter i forbindelse med sikkerhed, og kan derfor indregne både de driftsmæssige, sikkerhedsmæssige, og forretningsmæssige aspekter, hvilket sikrer at kunden får den optimale løsning, der tilfredsstiller de eksakte behov.

De hovedområder vi beskæftiger os med er følgende:

  • Virksomhedssikkerhed
  • Personlig sikkerhed
  • Sikkerhed og service
  • Sikkerhedsudvikling
O2Group / Helite
Firmaet har konstant fingeren på pulsen inden for sikkerhed, det gælder både for erhvervslivet og det private. Vi er flere i firmaet som daglig kører motorcykel og en gennemgang i statistikken gjorde os helt klart, vi kunne være med til at hjælpe
og i tilfælde måske redde liv, ved at tilbyde produkter som er i høj kvalitet og driftssikre.
Da firmaet daglige arbejder med sikkerhed og sikkerhedsløsninger og derfor er i kontakt med offentlige instanser og det kom for øre at Fransk politi brugte airbags veste, tog fik vi kontakt til Helite og opbyggede et samarbejde.
 
Vi er i dag Dansk importør af Helite produkter. Vi valgte at indgå et samarbejde med Helite da deres produkter har samtlige godkendelser, er pålidelige og kvaliteten er 100 %, også inden for dansk standard. For en nærmere beskrivelse af de services vi tilbyder, kontakt O2Group Søren Buchwald

Har du spørgsmål?
Vi er eksperter på området!

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Vi er eksperter på området og står klar til at gøre dig klogere og udøve den bedst mulige service!