Mekanisk aktiveret


100%

mekanisk

Co2

patron skiftes nemt

strop

klikkes sammen med MC

I tilfælde af et uheld udløses airbaggen ved hjælp af en 100% mekanisk udløser mekanisme. Dette resulterer i maksimal pålidelighed uden behov for vedligehold.
Ved udløsning aktiveres et fjederbelastet stempel der bryder CO2 patronens forsejling, hvorved airbagen momentant blæses op og beskytter krop og nakke.

Elektronisk aktiveret


25

timers brug på én opladning

Co2

patron skiftes nemt

31

milisekunders aktivering

I tilfælde af et uheld udløses airbaggen ved at den indbyggede processor registrerer uheldet. Vesten aktiveres på blot 62 ms (31 ms med forgaffelsensor). Dette er verdens hurtigste airbag aktivering – og samitidig har Helite verdens største volumen i deres airbags.

Ved aktivering udløses en lille sprængladning i CO2 patronen, hvorved airbagen momentant blæses op og beskytter krop og nakke.

Hvorfor benytte HELITE AIRBAG?

Kamrene i vesten/jakken er designet til at stabilisere nakke, ryg og torso samt at reducere påvirkningen på de vitale organer.

Fast og robust støtte for nakke og hoved
Torso bliver komprimeret for bedre at beskytte indre organer
Hofte
BRYSTKASSE
LUNGER
LEVER
BUGSPYTKIRTEL
MAVE
MELLEMGULV
RIBBEN
 • Fast og robust støtte for nakke og hoved
 • Torso bliver komprimeret for bedre at beskytte indre organer
 • Hofte
 • BRYSTKASSE
  LUNGER
  LEVER
  BUGSPYTKIRTEL
  MAVE
  MELLEMGULV
  RIBBEN

Test og certificering

Helites airbag systemer testes af uafhængige laboratorier, universiteter og certifiserede myndigheder. Airbag systemet fra Helite kommer konsekvent op som det bedste personlige airbag system der er tilgængeligt. Med aktiveringstider ned til 31 ms er Helite hurtigere end noget andet airbag system på markedet.

Læs mere på FAQ-siden

Helite.dk

Helite
crash test

Videoen nedenunder viser hvordan systemet fungerer i sin helhed.