MEKANISK AKTIVERET

100%

mekanisk

CO2

patron skiftes nemt

STROP

klikkes sammen med MC

I tilfælde af et uheld aktiveres airbaggen ved hjælp af en 100% mekanisk aktiveringsmekanisme. Dette resulterer i maksimal pålidelighed uden behov for vedligehold.
Ved aktivering udløses et fjederbelastet stempel, der gennembryder CO2 patronens ende, hvorved airbaggen momentant blæses op og beskytter krop og nakke

ELEKTRONISK AKTIVERET

25

timers brug på én opladning

CO2

patron skiftes nemt

31

millisekunders aktivering

I tilfælde af et uheld aktiveres airbaggen ved, at den indbyggede processor registrerer uheldet. Vesten aktivers på blot 31ms med forgaffelsensor (62ms uden forgaffelsensor). Det er verdens hurtigste airbag aktivering – og samtidig har Helite verdens største volumen i deres airbags.

Ved aktivering udløses en lille sprængladning i CO2 patronen, hvorved airbaggen momentant blæses op og beskytter krop og nakke.

hvorfor benytte helite airbag?

Kamrene i vesten/jakken er designet til at stabilisere nakke, ryg, torso samt at reducere påvirkningen af de vitale indre organer

test og certificering

Helites airbagsystemer testes af uafhængige laboratorier, universiteter og certificerede myndigheder. Airbagsystemet fra Helitekommer konsekvent op som det bedste personlige airbagsystem, der er tilgængeligt. Med aktiveringstider ned til 31ms er Helite hurtigere end noget andet airbagsystem på markedet.

Læs mere på FAQ-siden

helite crash test

helite crash test dag 2020
demonstration af den elektroniske e-turtle airbagvest

Helite nyhedsbrev

Tilmeld dig nyheder om airbags